Przepisy kulinarne z całego świata      Mamy już 72707 przepisów! Znajdź przepis Dodaj przepis Zaloguj się

Przepisy kulinarne





Sos angielski Victoria

Oceń przepis

Średnia ocen: 0
Ilość ocen (0)


dodaj do ulubionych

drukuj przepis

poleć znajomemu

skomentuj przepis


Składniki


- sos rumiany
- masło
- sok z cytryny
- szczypiorek
- zielony koperek
- estragon

Jak przygotować


Do 2 łyżek sosu rumianego dodać łyżkę świeżego masła i soku z pół cytryny; wsypać łyżeczkę siekanego szczypiorku, zielonego koperku i kilka listków siekanego estragonu, zagotować i zaprawić łyżeczką cebuli. Sos ten wyborny do wszelkiej wołowiny i do dziczyzny.
Źródło: Marta Norkowska - Najnowsza Kuchnia. Wytworna i Gospodarska




Napisz, co sądzisz o tym przepisie...

Autor:


Treść:



Przepisz powyższy kod:







O serwisie Pomoc Kontakt