Przepisy kulinarne z całego świata      Mamy już 72707 przepisów! Znajdź przepis Dodaj przepis Zaloguj się

Przepisy kulinarne





Sos biały cytrynowy poulette

Oceń przepis

Średnia ocen: 0
Ilość ocen (0)


dodaj do ulubionych

drukuj przepis

poleć znajomemu

skomentuj przepis


Składniki


- pieczarki
- pietruszka

Jak przygotować


Przyrządza się jak "sos biały koperkowy", tylko przed zaprawieniem trzeba wkroić kilka świe­żych lub w najgorszym razie puszkowych pieczarek, a na wy­daniu wsypać trochę siekanej zielonej pietruszki. Sos ten po­daje się do ryb, do mózgów wołowych, do jaj i do potrawek z drobiu lub cielęciny.
Źródło: Marta Norkowska - Najnowsza Kuchnia. Wytworna i Gospodarska




Napisz, co sądzisz o tym przepisie...

Autor:


Treść:



Przepisz powyższy kod:







O serwisie Pomoc Kontakt